Powiększ czcionkę: A A A
  •  
    STOMIA

      Sprzęt stomijny:

    jednoczęściowy

    dwuczęściowy

    Środki do pielęgnacji stomii




     



     
  •  
    Pieluchomajtki

      Oferujące maksymalny stopień wchłaniania

    pieluchomajtki

    wkłady anatomiczne

    podkłady

    kosmetyki


     



     
  •  
    ORTOPEDIA/REHABILITACJA

    W ofercie posiadamy:
                           
    Wózki inwalidzkie

    Chodziki, kule, laski

    Ortezy : kolana, stawu skokowego, nadgarstka
                           
    Kołnierze

    Opaski uciskowe

    Wkładki ortopedyczne
                       
        

     



     
  •  
    PIELEGNACJA CHOREGO

    Przeciwodlezynowe

    materace

    poduszki

    balsamy







     



     
Zgodnie z art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (Ogólne rozporządzenie o ochronie danych - RODO) informuję, iż:
 
1. Administratorem Danych jest ELD-MED Sklep Medyczny Elżbieta Staszewska-Dyrda Dariusz Dyrda Spółka Jawna z siedzibą w Bydgoszczy pod adresem: ul. Beskidzka 12/50, 85-166 Bydgoszcz, KRS:0000404271.
 
2. Dane mogą być zbierane podczas korzystania z serwisu poprzez analizę logów dostępowych oraz przy wysłaniu wiadomości e-mail przez użytkownika do Administratora Danych – w celu technicznym, statystycznym oraz rozpatrzenia zapytania, bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych. Dane przetwarzane są w celu obsługi zapytania(art.6 ust.1 lit.f RODO) 
 
3. Bez wyraźnej zgody dane osobowe nie będą udostępniane odbiorcom danych.
 
4. Przysługują Pani / Panu następujące prawa: 
a. prawo dostępu do treści danych (zgodnie z art. 15 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); 
b. prawo do sprostowania danych (zgodnie z art. 16 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); 
c. prawo do usunięcia danych (zgodnie z art. 17 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); 
d. prawo do ograniczenia przetwarzania danych (zgodnie z art. 18 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); 
e. prawo do przenoszenia danych (zgodnie z art. 20 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych); 
f. prawo do wniesienia sprzeciwu (zgodnie z art. 21 Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych);
g. prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem, prawo do wniesienia skargi do organu nadzorczego (Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych) w przypadku uznania, że przetwarzanie danych osobowych Panią / Pana dotyczących narusza przepisy Ogólnego rozporządzenia o ochronie danych.
 
5. Podanie danych osobowych jest dobrowolne. Ponadto ma Pan/Pani prawo do wniesienia skargi na przetwarzanie danych do Prezesa Urzędu Ochrony Danych.  
 
6. Podane przez Pana/Panią informacje podlegają zautomatyzowanym podejmowaniu decyzji, w tym o profilowaniu. 
 
7. Dane nie będą przekazywane do państwa trzeciego. 
 
8. Dane będą przechowywane do czasu zgłoszenia sprzeciwu co zgłoszenia danych.
 
9. Przestrzeganie zasad ochrony danych w ELD-MED Sklep Medyczny Elżbieta Staszewska-Dyrda Dariusz Dyrda Spółka Jawna nadzoruje wyznaczony Inspektor Ochrony Danych z którym można skontaktować się poprzez adres e-mail: inspektor@pa-do.pl

Copyright © 2012 ELD-MED

Projekt i wykonanie: Strony internetowe PRO-LINK